портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА відбулось засідання колегії

Опубліковано 05 березня 2019 року, 13:10 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

5 березня в Донецькій облдержадміністрації відбулось засідання колегії під керівництвом голови Донецької ОДА Олександра Куця. Участь взяли керівники районних державних адміністрацій, місцевого самоврядування, правоохоронці та військові. У ході засідання розглянули хід реалізації проектів, які фінансуються за рахунок коштів міжнародних організацій, реалізацію Регіональної програми розвитку та безпеки дорожнього руху в Донецькій області до 2020 року, програму розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2019-2022 рр., а також виконання обласного бюджету за 2018 рік.

Керівник Донецької обласної ВЦА нагородив працівників області за значний особистий внесок, державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний та культурно-освітній розвиток української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю.

Також працівників Донецької обласної державної адміністрації нагородили представники Спілки ветеранів АТО та силових структур України за мужність, патріотизм, громадську активність та високий професіоналізм, проявлені в боротьбі за єдність та незалежність України.