портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА відбулось засідання колегії

Опубліковано 22 листопада 2018 року, 16:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

22 листопада в Донецькій облдержадміністрації відбулось засідання колегії під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця. У ході засідання розглянули проект обласного бюджету на 2019 рік, хід виконання Регіональної програми «Репродуктивне та статеве здоров’я населення Донецької області на 2018-2022 рр., проект Регіональної програми «Чисте повітря Донеччини 2018-2022 рр. та прогноз до 2030 р., результати роботи ГУНП в Донецькій області з боротьби із злочинністю, забезпечення публічної безпеки і порядку.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць зазначив на необхідності уважного формування місцевих бюджетів.

«Закликаю міських голів оптимістично, але все ж таки критично підходити до формування міських бюджетів. Особливу увагу приділити податкам за землю. Провести ратифікацію, визначити, де вона незаконно обробляється, аби перевести ці кошти до бюджету. Певна проблема в нас є по закупівлі житла дітям-сиротам. Зараз розподілено з державного бюджету 31 млн 255 тис. грн, не розподілено 14 млн грн. Всім, хто ще не виконав завдання, необхідно надати інформацію в короткий термін», – підкреслив Олександр Куць.

Крім проблемних питань, він також відзначив найкращих працівників, які зробили значний внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України.