портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА відбулось засідання комісії з упорядкування обліку юридичних осіб при облдержадміністрації

Опубліковано 15 червня 2021 року, 17:00 , Департамент економіки облдержадміністрації

Засідання комісії з упорядкування обліку юридичних осіб при Донецькій облдержадміністрації відбулось під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Ігоря Мороза 15 червня.

У засіданні взяли участь представники відділу надання правової допомоги юридичного управління облдержадміністрації, департаменту економіки облдержадміністрації, Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, Головного управління ДПС у Донецькій області, Головного управління статистики у Донецькій області, Управління Державної казначейської служби України у м. Краматорську Донецької області.

Під час засідання обговорено стан виконання в облдержадміністрації роботи з упорядкування обліку юридичних осіб, що за даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) належать до сфери управління органу державної влади, який цього не підтверджує.

«Станом на 1 квітня 2021 року згідно з оновленим переліком, наведеним на офіційному сайті Фонду державного майна України, на території області упорядкуванню підлягають 654 юридичні особи, з них: на підконтрольній українській владі території – 156 суб’єктів господарювання; на тимчасово окупованій території – 498 суб’єктів господарювання» – зазначив директор департаменту економіки облдержадміністрації Геннадій Мар’яненко.

Комісією розглянуто висновки щодо доцільності віднесення юридичних осіб до сфери управління відповідного органу державної влади та акти обстеження юридичних осі, які не розміщені за відповідними адресами.