портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА відбулось засідання регіональної ради з питань безпечної життєдіяльності населення

Опубліковано 20 вересня 2019 року, 13:31

20 вересня в Донецькій ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулось засідання регіональної ради з питань безпечної життєдіяльності населення. Участь у заході взяли представники структурних підрозділів та територіальних центральних органів виконавчої влади облдержадміністрації, представники медичної сфери обслуговування, правоохоронці.

Під час засідання розглянули питання невиробничого травматизму серед населення та його профілактики, попередження загибелі людей від пожеж та інших джерел вогню, а також попередження появи травматизму під час руху дорожнього транспорту.

За словами заступника очільника області, людям, які отримали травми за будь-яких обставин, необхідна негайна допомога, з чим добре справляються і медичні працівники, і рятівники, і поліція. 

«Хочу подякувати за оперативне реагування у наданні допомоги як медикам, так рятівникам і поліцейським. Завжди напоготові, вони і вдень, і вночі рятують сотні життів. Ще однією важливою ланкою їх роботи є інформування населення не тільки про свою діяльність, а й про безпеку життя та діяльності, безпеку руху. В області та в усій Україні дуже гостро стоїть питання дорожньо-транспортних пригод. За це півріччя у серпні спостерігається найвищий показник постраждалих внаслідок ДТП. Закликаю усіх мешканців уважно ставитися до себе та тих, хто вас оточує», – зауважив Вадим Філашкін.