портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА визначили переможців конкурсу «Свобода слова»

Опубліковано 14 серпня 2019 року, 15:01 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні в Донецькій ОДА відбулось засідання журі обласного конкурсу пам’яті Ігоря Александрова «Свобода слова» серед журналістів та творчих колективів засобів масової інформації Донецької області. Головою конкурсної комісії виступив заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.

Під час заходу визначили переможців, висловили зауваження, а також бажані зміни в проведенні конкурсу.

Серед зазначених фактів – проводити нагородження на День журналіста, аби привернути більше уваги до конкурсу з метою його популяризації. Розділити номінацію «Телерадіожурналістика» на дві окремі, бо на створення радіо и телематеріалів витрачається різний ресурс, тому оцінювати за однаковими критеріями такі роботи дуже складно.

Голова журі зазначив, що обласний конкурс пам’яті журналіста Ігоря Александрова «Свобода слова» серед журналістів та творчих колективів засобів масової інформації Донецької області проводиться з метою підвищення творчої активності журналістів Донецької області.

«Цей захід створений для стимулювання зростання професійної майстерності працівників медіа, привернення уваги до проблем громадянського суспільства, зміцнення довіри до засобів масової інформації, мотивування молодих журналістів до пошукової та аналітичної роботи, а також до роботи в жанрі журналістського розслідування, формування у жителів Донецької області поваги до професії журналіста», – підкреслив Вадим Філашкін.

Нагадаємо, що в 2019 році для участі в конкурсі «Свобода слова» було надіслано 32 заявки від медійників Донецької області. Детально ознайомитися з переліком робіт та документами можна в розділі «Конкурс «Свобода слова» за посиланням.