портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА звітували про погашення заборгованості із заробітної плати та соцвиплат

Опубліковано 29 травня 2020 року, 16:27 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

29 травня під керівництвом першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Мороза відбулось чергове засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні комісії заслухано звіти про результати роботи за 2019 рік та І квартал 2020 року міських та районної тимчасових комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат міст Маріуполь, Слов’янськ та Мар’їнського району. 

Також на засіданні були розглянуті питання стану погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та заборгованості з податків та зборів перед бюджетом товариством з обмеженою відповідальністю «Мінова», товариством з обмеженою відповідальністю «МАСТ-БУД», товариством з обмеженою відповідальністю «Гідрокрафт» та комунальним підприємством Слов`янської міської ради «Словміськводоканал».

За результатами розгляду зазначених питань, головам місцевих комісій та органам місцевого самоврядування надано відповідні доручення.

У ході засідання керівництву міста Слов’янськ та керівнику комунального підприємства Слов`янської міської ради «Словміськводоканал» надані відповідні рекомендації щодо недопущення виникнення у подальшому заборгованості із заробітної плати. 

Також у ході засідання окремо відзначили дії керівництва ТОВ «МАСТ-БУД», які дозволили повністю погасити заборгованість із заробітної плати перед працівниками цього підприємства.