портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькому обласному центрі зайнятості відбулася колегія

Опубліковано 21 вересня 2021 року, 12:15 , Донецький обласний центр зайнятості

Питання щодо рекрутингового процесу та використання електронного кабінету роботодавців  були розглянуті на колегії Донецької обласної служби зайнятості, яка відбулась у дистанційному форматі з використанням платформи ZOOM 20 вересня.  

Відкрила захід директор Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко. Керівниця акцентувала увагу на важливості застосування системи в роботі рекрутерів, особливо, з нещодавно створеними підприємствами та з тими, хто ще не співпрацював зі службою зайнятості. 

 «Головна мета, яка стоїть перед фахівцем з рекрутингу, це забезпечення роботодавців кваліфікованими працівниками та надання гідної роботи особам, які її шукають! –  зазначила Валентина Рибалко. – Сьогодні роботодавці зацікавлені в тому, щоб кваліфіковані кадри залишалися на підприємстві, і саме рекрутинг дозволяє знайти відповідних фахівців».

Окрему увагу було зосереджено на використанні електронного кабінету роботодавців як доступної, оперативної та мобільної послуги у сучасних реаліях; результатах Google-опитування, опрацюванні заявленої поточної та перспективної потреби у кадрах, наповненні бази даних якісними вакансіями.

 «Наші фахівці-рекрутери мають зробити рекрутинговий процес максимально зручним та швидким з погляду комунікації, – підсумувала Валентина Рибалко. – І формула «роботодавець - рекрутер - шукач роботи» має стати формулою успішного працевлаштування».

Окрім цього, під час колегії були розглянуті питання щодо стану готовності Донецької обласної служби зайнятості до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 роках.