портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькому обласному спортивному коледжі ім. С. Бубки провели заходи до Дня захисників і захисниць України

Опубліковано 30 вересня 2024 року, 11:25 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

З нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України у комунальному закладі «Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки» відбулися військово-спортивна естафета та теоретично-практичні навчання від інструкторів ЗСУ.

Розпочалися заходи з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих Героїв. Схиливши голови, учасники вшанували тих, хто віддав за Україну найдорожче – власне життя.

«Наша безмежна вдячність та шана всім захисникам і захисницям України за кожен світанок нового дня, за можливість жити, працювати та надалі сприяти вихованню сильного й незламного молодого покоління України. Цінуймо свободу і незалежність нашої України, адже саме цього прагнуть кожен та кожна, хто мужньо боронить нашу землю! Слава Героям України!» - звернувся до всіх начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

Студенти коледжу взяли участь у військово-спортивній естафеті «Захисники». Юнаки та дівчата продемонстрували навички з рукопашного бою й поводження зі зброєю та отримали сертифікати про успішне опанування «Курсу молодого бійця».

Під наглядом досвідчених інструкторів Збройних Сил України всі присутні з захватом спостерігали за демонстрацією симуляторів різноманітної зброї, а також мали змогу попрактикуватись у використанні військового технологічного обладнання.

З метою вшанування героїзму захисників і захисниць України у коледжі також відбулися тематичні уроки мужності та патріотизму.