портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Іллінівській ОТГ на Донеччині планується створення ще двох молодіжних центрів

Опубліковано 27 серпня 2020 року, 12:44 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Створення двох молодіжних центрів  планується у Іллінівській  об’єднаній територіальній громаді у Донецькій області. Про це йшлося під час моніторингу виконання проектів управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

Моніторинг проводиться у рамках проєкту "Гідна країна для гідних людей".   

 В Іллінівській ОТГ  до кінця поточного року повинно відкритися два нових молодіжних центри у с. Довга балка та с.Старомиколаївка. У кожного з цих центрів буде власна родзинка, бо тут працюють творчі, завзяті люди,  які мають багато ідей щодо покращення змістовного дозвілля  для молоді своїх населених пунктів. Створення молодіжних центрів допоможе втілити ці ідеї у життя.

Також в ОТГ  планується придбання будинку для багатодітної родини. Родина, у якій виховується восьмеро дітей, постраждала від пожежі. Фахівцями управління та Іллінівської ОТГ були оглянуті три будинки у селищі Олександро-Калинове. За вимогами площа будинку повинна складати не менше ніж 9,2 м.кв. житлової площі на одного члена сім'ї.