портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Києві розпочався марафон результатів дослідження «Індексу соціальної згуртованості та примирення»

Опубліковано 12 грудня 2019 року, 17:54 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

12 грудня у Києві проходить презентація перших результатів дослідження «Індексу соціальної згуртованості та примирення» (SCORE), проведеного в Донецькій та Луганській областях. Дослідження базується на особистих інтерв’ю 9 055 респондентів, з яких 3 325 з Донецької та Луганської областей, 1 811 респондентів, проживаючих на лінії розмежування, 3 000 представників з 15 міст, 619 респондентів з НУУТ, 300 ветеранів АТО/ООС, в серпні-жовтні 2019 року. 

Участь у заході беруть директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації Наталія Чукова та заступник директора департаменту-начальник управління зовнішньоекономічних відносин департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Донецької облдержадміністрації Галина Рєпіна.

Активно обговорюються питання задоволення мешканців Донецької та Луганської областей прогресом в країні та якістю надання послуг, підтримки реформи, довіру владі, можливість вільно говорити про свої політичні переконання.

Крім того, учасникам були надані результати опитувань, як мешканці Донецької та Луганської областей по обидві сторони лінії розмежування оцінюють різні сценарії реінтеграції тимчасово окупованих територій.

SCORE для Східної України 2019 – це спільна ініціатива, що відбувається за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), імплементується Центром сталого миру та демократичного розвитку, в партнерстві з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру.

Цьогорічне дослідження SCORE продовжує традицію опитувань у Cхідній Україні у 2017-2018 роках, а також всеукраїнського індексу, який імплементується з 2015 року.