портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Києві відбувся форум Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0

Опубліковано 21 жовтня 2023 року, 07:38

19–20 жовтня  у Києві пройшов Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0. Під час заходу представники та представниці Мінцифри й інших міністерств, Європейського Союзу, Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні, обласних військових адміністрацій та центрів надання адміністративних послуг обговорили стан та перспективи інноваційного розвитку державного сервісу.

У часть у форумі також взяла делегація від  Донецької області - заступник голови Донецької облдержадміністрації Максим Сандига та представники  місцевої влади. 

Під час заходу обговорили  підтримку розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг, поширення позитивного досвіду й успішних практик щодо створення центрів, запровадження цифрових інструментів, а також налагодження співпраці та взаємодії між учасниками процесу надання адмінпослуг для забезпечення безбарʼєрного доступу до якісного державного сервісу в кожній громаді. 

Захід було організовано в межах проєкту «EU4Recovery — розширення прав і можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#EU4Recovery