портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську нагородили переможців конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування"

Опубліковано 29 листопада 2019 року, 09:13 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Краматорську під час проведення форуму "Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави" відбулось нагородження переможців обласного конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування". Участь у конкурсі брали адміністрації сільських, селищних, міських рад та об'єднаних територіальних громад, які представили найкращі реалізовані проєкти. 

Переможців конкурсу привітала заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна.

"Конкурс, ініційований Донецькою ОДА проводиться вдруге. Це гарний майданчик для обміну досвідом. Запрошую долучатись до цього конкурсу у наступні роки та ще раз вітаю переможців", - наголосила Юлія Костюніна.

Цьогоріч на розгляд конкурсної комісії було надано 47 заявок, серед яких визначено 12 переможців. 

Директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталія Чукова зазначила, що проєкти-переможці відрізняються за складністю та терміном реалізації та охоплюють усі сфери життя громад.

"На конкурс були подані проєкти і облаштування вуличного освітлення, які реалізуються за декілька місяців, і будівництво Центрів надання адміністративних послуг, на які треба витратити декілька років. Тому якщо громади хочуть взяти участь у конкурсі наступного року, роботу треба починати вже зараз", - заявила вона.

Наталія Чукова також зазначила, що наступного року обсяг фінансування проєктів, що реалізуються в рамках конкурсу, буде збільшено для ширшого охоплення громад передовими практиками.