портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську нагородили військовослужбовців, які захищають Донеччину

Опубліковано 28 червня 2023 року, 23:23

З нагоди Дня Конституції України на Донеччині привітали військовослужбовців 81 окремої аеромобільної бригади. Участь у заходах взяв директор департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької ОВА Ігор Бойко, заступник командира бригади з морально-психологічного забезпечення 81 ОАеМБр Анатолій Гладченко. 

Захисників привітали грамотами та подяками Донецької обласної військової адміністрації, а також символічними подарунками. 

«Наша Конституція визначає, що Україна є правовою державою, яка базується на принципах поваги до особи й недоторканності її прав і свобод, верховенства права, дотримання закону. У Конституції закріплений суверенітет Української держави над всією її територією, яка є недоторканною. А захист цього суверенітету і територіальної цілісності є найважливішою функцією держави і справою всього Українського народу. Дієвість цієї норми Конституції українці щоденно демонструють на практиці вже майже десять років, боронячи Україну від російської агресії. Сьогодні, в 27-му річницю прийняття Конституції України, щиро вітаємо і дякуємо кожному з вас за ваш неоціненний внесок в розвиток нашої країни як незалежної сучасної європейської держави. Від щирого серця зичимо вам міцного здоров’я, якнайшвидшої перемоги, миру, злагоди та благополуччя!», - звернувся до присутніх Ігор Бойко. 

Під час заходу хвилиною мовчання також вшанували пам’ять всіх, хто загинув, захищаючи державу.