портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську презентували проект «Агенти волонтерства»

Опубліковано 18 січня 2019 року, 15:38 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

17 січня 2019 року у Краматорську на базі Антикризового медіа-центру пройшла презентація проекту «Агенти волонтерства», який впроваджується громадською організацією "Ukrainian Volunteer Service", що розвиває волонтерський рух заради реальних змін в Україні. Співорганізаторами заходу виступили департамент сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, комунальний позашкільний навчальний заклад «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр». Учасниками заходу виступили молоді активісти, які хочуть або вже займаються волрнтерською діяльністю. 

Випускниця проекту «Агенти волонтерства» Алевтина Медведєва провела презентацію «Волонтерство. З чим його їдять?». Під час презентації учасники дізналися про проект «Агенти волонтерства», про основні аспекти та нюанси волонтерської роботи в Україні та за її межами, про інструменти, завдяки яким можна знайти волонтерські проекти та прийняти в них участь. Також учасники змогли поділитися досвідом волонтерської діяльності один з одним. 

Завдяки таким проектам відбувається підготовка волонтерів, які в подальшому будуть вести діяльність на базах молодіжних центрів Донеччини.