портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську пройшло нагородження найкращих волонтерів Донецької області

Опубліковано 05 грудня 2018 року, 16:04 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Краматорську відбулось нагородження переможців обласного конкурсу «Волонтер Донеччини», який було ініційовано Донецькою облдержадміністрацією. У конкурсі було представлено шість номінацій – від захисту тварин до підтримки військових.

Керівник апарату Донецької ОДА Олег Свинаренко передав присутнім вітання від очільника області Олександра Куця. Під час виступу він підкреслив, що волонтерський рух зараз демонструє єдність України та зрілість громадянського суспільства.

«До 2013 року такого явища, як волонтерський рух, в Україні майже не існувало. Спільна мета української нації, спільне прагнення до кращого життя спонукали сотні людей почати допомагати іншим. За свою самовіддану працю ви не просите фінансової винагороди, ваша нагорода – пошана людей. Дозвольте ще раз привітати вас зі святом!», - додав Олег Свинаренко.

Загалом у рамках проведення конкурсу було нагороджено 16 волонтерів з різних міст Донецької області. Окрім представників обласної влади та ветеранів АТО, волонтерів також вітали творчі колективи області.