портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську привітали 81-шу ОАМБр з другою річницею заснування

Опубліковано 07 жовтня 2016 року, 19:36

81-шу окрему аеромобільну бригаду було засновано 2 роки тому саме 7 жовтня. За ці два роки бійці бригади продемонстрували всій країні свою мужність, професіоналізм, бездоганне виконання службових обов'язків та справжню відданість своїй Батьківщіні.

Сьогодні у м. Краматорську відбувався святковий мітинг з урочистим внесенням бойового прапору. Командир бригади, полковник Євген Мойсюк вручив особовому складу 20 нагород  Міністра оборони України, Начальника Генерального Штабу, Командувача Високомобільних десантних військ. Крім того, 40 військовослужбовців отримали почесний знак командира 81-ої окремої аеромобільної бригади «За сумлінну службу».

До привітань також долучився директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадмінстрації Ігор Ставинога. Він відзначив, що за час проведення Антитерористичної операції саме 81-ша окрема аеромобільна бригада відзначилась великою кількістю успішних операцій на Сході країни. "Сьогодні мені хотілося б подякувати вам за все, що ви робите, адже від вас залежить територіальна цілісність нашої держави", - звернувся до присутніх Ігор Ставинога. Також він вручив почесні грамоти бійцям бригади та командиру бригади Євгену Мойсюку.

Також сьогодні усі крилаті піхотинці були нагороджені за успішне виконання бойових завдань у зоні проведення Антитерористичної організації, бездоганне виконання службових обов’язків та постійне підтримання високої бойової готовності під час виконання бойових завдань.

«Сьогодні ми по праву можемо святкувати свій День народження. Я радий, що за допомогою усіх вас, ми формуємо достойний однострій. Тож хочу побажати вам міцного здоров’я, залізної волі, терпіння, наснаги, військової вдачі та надійного тилу. Нехай на нашій, українській землі завжди буде мир», - зазначив командир бригади, полковник Євген Мойсюк.

Окрім цього, бійців завітали привітати міські голови міст Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка та Святогірськ, керівники заводів і підприємств міста Краматорськ, представник Союзу ветеранів Донбасу, духовенство, учні та студенти Краматорського машинобудівного коледжу та Донецького медичного університету імені Горького.

Після урочистих заходів на території військової частини десантниками була організована виставка техніки, яка стоїть на озброєнні в бригаді. Крім того, для усіх бажаючих були представлені зразки стрілецької зброї, якою користуються військовослужбовці майже кожного дня під час бойових та навчальних завдань.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Інші новини за темою