портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську розпочав роботу перший регіональний форум "Наука. Бізнес. Інновації"

Опубліковано 15 листопада 2018 року, 13:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Краматорську розпочав роботу перший регіональний форум «Наука. Бізнес. Інновації», якій триватиме з 15 по 16 листопада. З метою популяризації інноваційних рішень в управлінні територіями, сприяння інтенсифікації процесів електронного урядування в регіоні темою цьогорічного заходу визначено «Donetsk Smart Region».

У форумі беруть участь представники центральних органів виконавчої влади, керівництво області, провідні експерти у сфері інновацій, керівники міжнародних організацій, представники бізнесу та громадських організацій регіону. Цьогорічний захід проводиться спільно з німецько-українською платформою «Київський діалог».

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць взяв участь у відкритті форуму та звернувся до присутніх з вітальних словом.

«Я послідовний прихильник того, щоб Донеччину в Україні та світі знали не лише як область, де йде війна, де шахти і важка промисловість. Хочеться, щоб Донеччина асоціювалася з новітніми технологіями, відкритими можливостями, розвитком та інноваціями», - зауважив очільник області.

Також він подякував працівникам IT-сфери, які, незважаючи на складну ситуацію, не поїхали з Донеччини, а пропонують та впроваджують новітні технології в нашій області.

До учасників форуму з вітальним словом також звернувся заступник голови Державного агентства з питань електронного урядування Бакал Валерій та координатор проекту «Київський діалог».