портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську в ЦСПРД відбувся філософський етюд «Випадкові зустрічі»

Опубліковано 22 грудня 2018 року, 09:15 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

21 грудня в Краматорському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей в рамках проекту «Діти Україні» відбувся філософський етюд для дорослих «Випадкові зустрічі». Участь у заході взяли заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталія Чукова, високопосадовці, керівництво Центру, усиновлювачі та діти.

Заступник голови Донецької ОДА Ігор Стокоз привітав малечу з новорічними святами та підкреслив значущість таких заходів як для дітей, так і для дорослих.

«Такі зустрічі розгортають душу, відволікають від повсякденної метушні – планів, нарад, засідань. Приходить розуміння того, що найголовніше – це не якісь досягнення, а те, що ці діти зі своїм внутрішнім світом. Треба розуміти, що людина – це великий Всесвіт, яка  проходить через все, що їй приготувало життя. У дітей, які знаходяться тут, не склалося життя, їх обпалило це життя. Але потрапивши у цей Центр, у них з’явилася надія на краще життя. Люди, які тут працюють, змусили їх повірити в себе та помітити навколо себе тих, хто заслуговує на довіру. Щиро дякую від усієї душі працівникам Центру за їх роботу. За те, що вони дарують домашній затишок та комфорт цим дітям», – наголосив Ігор Стокоз.

Керівники Донецької обласної державної адміністрації напередодні свят вручили дітям подарунки.