портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбулась перша зустріч кіноклубу Docudays UA "Кіно+"

Опубліковано 22 березня 2021 року, 14:32 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Перша зустріч кіноклубу Docudays UA "Кіно+" відбулася у Краматорську в онлайновому режимі. 

До Всесвітнього дня людей із синдромом Дауна, який відзначається 21 березня, було проведено перегляд  польського документального фільму "В іншому світі". Тема непроста і потребує роз'яснення спеціалістів. Тому було запрошено гостей-експертів, які відповіли на питання, що виникали під час розмови.

Кіноклуб разом із КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» висловлює подяку Олені Кравчук - магістру біологічних наук, Ростовській Катерині - провідному спеціалісту із сектору прийому громадян відділу соціальних допомог і компенсацій та Арбузовій Світлані, яка являється професором, член-кореспондентом Національної академії медичних наук, директором Східно-Українського спеціалізованого центру медичної генетики та пренатальної діагностики, доктором медичних наук, заслуженим доктором України, генетиком вищої категорії, що знайшли час та прийняли участь в обговоренні.

Це була перша зустріч кіноклубу після його відкриття. Кожного місяця будуть проводитися такі зустрічі з переглядом якісного документального фільму про права людини та обговоренням теми. На кожну зустріч залучатимуться спеціалісти, які роз'яснюватимуть учасникам кіноклубу всі нюанси з непростих, але важливих для суспільства тем.