портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбулась зустріч представників студентської молоді Донецької області

Опубліковано 02 квітня 2018 року, 09:49

30 березня 2018 року у м. Краматорськ відбулась зустріч представників студентської молоді Донецької області, на якій були обговорені питання розвитку студентського та учнівського самоврядування, залучення молоді до активного громадянського життя та створення асоціації студентських самоврядувань області. На зустрічі були присутні Золкіна Л.І. – заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту-начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, Заморська Т.М. – в.о. голови обласного комітету профспілки працівників освіти та науки, Сташкевич І.І. – заступник голови первинної профспілкової організації Донбаської державної машинобудівної академії по роботі зі студентами, Павлович Р.В. – голова профспілки студентів та аспірантів Донбаського державного педагогічного університету, Гореславець А.М. – начальник управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради.

За результатами зустрічі студентською молоддю було вирішено створити асоціацію студентських самоврядувань області, яка дасть можливість налагодити комунікацію, спільно працювати над актуальними для студентів проблемами та здійснювати представництво у консультативно-дорадчих органах.

Роз’яснення щодо реєстрації громадських організацій учасникам зустрічі дав Реваз Татеішвілі– представник Хабу Громадських Ініціатив.

Департамент сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації