портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбулося засідання «круглого столу» «Покращення взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми»

Опубліковано 23 травня 2018 року, 16:00

22 травня 2018р.  в м. Краматорськ Донецькою  обласною громадської організацією «Ліга ділових і професійних жінок» спільно з   спеціалістами Департамента  сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації  проведена  прес-конференція в межах проекту "Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів (НМВ), які здійсняють заходи у сфері протидії людьми, в Україні", за підтримки  Координатора проектів ОБСЄ Україні.

В заході приймали участь  Надія Кондибіна, національний спеціаліст проектів «Протидія торгівлі людьми та міграція» Координатора проектів структурних  підрозділів  облдержадміністрації, територіальних підрозділив центральних органів виконавчої влади. Головна ціль конференції - привертання уваги до проблеми виявлення постраждалих від торгівлі людьми для надання їм всебічної допомоги, а також підведення підсумків виконання чергового етапу проекту в Донецькій області. Учасники висловлювали свої думки щодо рішення проблеми,  обмінювалися напрацюваннями та досвідом.

Департамент сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації