портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбувся форум «Громадянське суспільство Донеччини»

Опубліковано 22 листопада 2019 року, 17:08 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

22 листопада в Краматорську відбувся форум «Громадянське суспільство Донеччини», на якому були представлені механізми зміцнення довіри в громадах, досягнення соціальних змін, вміння працювати в командах.

Зокрема, акцентували увагу на темі впливу прозорості органів публічної влади на громадське суспільство та інвестиційну сферу. Спікером з цього питання виступила директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталія Чукова.

За її словами, з ініціативи Донецької ОДА, а саме департаменту інформаційної та внутрішньої політики, проводиться цей форум.

«Ми вважаємо, що наприкінці кожного року необхідно підбивати підсумки спільної діяльності громадськості та влади. Нам є що показати, у нас є багато досліджень, які розповідають про розвиток громадянського суспільства, результати взаємодії між владою та мешканцями області, і про те, як ця взаємодія може впливати на інвестиційний клімат. Одним із найголовніших інструментів громадськості є контроль за грошима та раціональне використання коштів. Наше завдання полягає в систематизації роботи. Зараз існує 12 об’єднаних територіальних громад, дві з них створені в цьому році шляхом приєднання до міст обласного значення. Там вже функціонують громадські ради», – зазначила Наталія Чукова.

Також директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики провела прес-конференцію, на якій відповіла на питання представників засобів масової інформації.