портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбувся семінар для вчителів трудового навчання та технологій

Опубліковано 26 лютого 2020 року, 17:47 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

26 лютого на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся постійно діючий семінар «Інтеграція освітнього процесу в умовах концепції Нової Української школи» для вчителів трудового навчання та технологій. До роботи долучилися 30 осіб, серед них – доповідачі з міст Дружківка, Лиман, Мирноград, Новогродівка, Покровського району та Миколаївської ОТГ.

Метою заходу було представлення сучасних методів та інноваційних знахідок щодо впровадження нових підходів у викладанні трудового навчання/технологій. Під час семінару було зазначено, що для розвитку ключових та предметних компетентностей в контексті реалізації Концепції «Нової української школи» сучасний урок потребує впровадження інтегрованого навчання, нових підходів, сучасних методів, прийомів та технологій.

У ході роботи учасники обмінялися досвідом, ознайомились із можливостями та перспективами інтегрованого навчання, отримали цікавий практичний досвід, спрямований на формування в учнів ключових і предметних компетентностей, а також налагодили зв’язки задля подальшої плідної педагогічної співпраці.