портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відкрито офіс Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ

Опубліковано 04 вересня 2019 року, 21:39 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську відбулося відкриття офісу німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ, що діє за дорученням Уряду Німеччини.

У відкритті взяли участь голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко, Державний секретар парламенту при федеральному міністрі економічного співробітництва та розвитку Німеччини Марія Флахбарт, відповідальний за економічну співпрацю у посольстві Німеччини в Києві Тобіас Шрадер, регіональний директор GIZ Україна Сабіне Мюллер, регіональний керівник банку розвитку KfW Курт Штрасер, директор Ініціатив інфраструктурної програми для України Уве Штумпф, міський голова Краматорська Андрій Панков.

«Вітаю з новосіллям та радий тій співпраці, що ми маємо зараз. Ті проєкти, які вже реалізовані, є дуже значущими для Донецької області. Сподіваюся, що наша плідна співпраця буде продовжуватися й надалі, але тепер в більш комфортних умовах. Ваша допомога дуже потрібна і відчутна для мешканців Донеччини», - наголосив очільник області Павло Кириленко.

З нового офісу буде здійснюватися координація проєктів GIZ, які реалізуються на підконтрольній українському уряду території Донецької та Луганської областей. Пріоритетними напрямками німецько-української співпраці є сталий економічний розвиток, підвищення енергоефективності та боротьба з ВІЛ/СНІДом.