портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відкриють Новорічну Резиденцію Санти

Опубліковано 19 грудня 2019 року, 10:44 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

З 25 грудня у Краматорську (Сад Бернацького, Авангард-хол) розпочинає свою роботу Новорічна Резиденція Санти. У програмі тет-а-тет з Сантою, Школа пустотливих Ельфів, казкові фотозони, інтерактивні конкурси з призами та подарунками. Резиденція працюватиме до 7 січня. 

Вперше фінський гість відвідав наше місто в 2017 році. Діти і дорослі зустрічали наступаючий рік в компанії Санта Клауса, загадуючи бажання, прикрашаючи пряники в майстерні місіс Клаус, розгадуючи ребуси в квест-кімнатах «Чулан Санти» і «Збери побажання» і попиваючи новорічний чай зі смаколиками в новорічному сімейному кафе!

Вже з 25 грудня в Авангард-Холі Сада Бернацького буде працювати Пошта Санта Клауса! Кожен бажаючий зможе відправити новорічне привітання (лист, листівку або подарунок-сюрприз, а можна і все разом!) з Резиденції в будь-який куточок України. А можна просто зібрати унікальний комплект з Резиденції (конверт з печаткою Санти + ексклюзивна листівка + сувенір) і самостійно відправити в будь-який куточок світу.

Санта запрошує дітей та дорослих!

Довідки за телефоном +38 (095) 121-50-50

Нагадаємо, «Резиденція Святого Миколая» працюватиме до 19 грудня включно за адресою: м. Краматорськ, вул. Академічна 72, Донбаська державна машинобудівна академія, ІІ корпус, 2-й поверх, вестибюль перед актовою залою.