портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську волонтери привітали військових та переселенців з різдвяними святами

Опубліковано 08 січня 2020 року, 15:38 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

8 січня у Краматорську для волонтерів, військових та переселенців громадська організація «Файна», ВГО «Союз українок» та ГО «Небайдужі серця» організували святковий захід, присвячений Різдву Христову.

Участь у ньому взяли також заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, радник голови Тамара Лук’янчук, офіцери ОЦ ЦВС м. Краматорськ, представники Краматорської ГО «Союз ветеранів АТО», учні та директор СШ №12.

На святі присутні подивилися різдвяну виставу «Вертеп», плели москітні сітки, співали українські пісні, розповідали вірші, брали участь у конкурсах та танцювали.

Заступник очільника області зауважила на особливості професії волонтера.

«Волонтерами можуть бути тільки люди з особливим складом душі – чуйні, співчутливі, ті, які прагнуть допомагати ближнім та не бачать свого існування без цього. Волонтери – це люди сміливі, самовіддані та наполегливі. Від них завжди віє теплом та затишком, який вони створюють навколо себе. Нехай же світло та добро, яке вони випромінюють зігріває усіх, хто поруч та створює мир та злагоду в нашій державі», – зазначила Юлія Костюніна.

Учасники заходу від громадських діячів отримали приємні сувеніри.