портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У "Культурному хабі Донеччина" сьогодні і малювали, і спілкувались із психологом

Опубліковано 19 лютого 2023 року, 15:47 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

19 лютого у Києві в «Культурному хабі Донеччина» відбулися зустрічі для дітей, підлітків та дорослих з внутрішньо переміщених сімей, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури», створене за підтримки Донецької облдержадміністрації.

Сьогодні пройшло цілих три заходи зовсім різних за наповненістю.

Першим заходом в хабі був творчий майстер-клас із виготовлення ліхтариків, вікторина на тему історичних постатей, навчання з малювання державних символів України, а саме, Державного Герба за допомогою аква-гриму. Кожна творча робота була неповторна, адже створена дитячими руками та серцем, сповнена віри у світле майбутнє.

Другим заходом вже для дітей-підлітків став тренінг «Не дрібниці у стосунках», підготовлений за допомогою спеціалістів з ГО «Південно-східна українська асоціація практичних психологів та арттерапевтів». Під час навчання діти дізналися інформацію про токсичні стосунки та психологічне насильство.

Третім заходом стала зустріч психолога з батьками, які дізналися про виважене партнерство та батьківство, сімейні ролі та їх розподіл в умовах війни.

Усього на заходи завітало 50 осіб із внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві.

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації