портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У «Культурному хабі Донеччина» влаштували шоколадне свято для дітей

Опубліковано 11 березня 2023 року, 15:05 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

11 березня 2023 року у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, відбулася суботня зустріч для дітей з нашої області, організатором якої є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

Організаторами було проведено справжнє свято для дітей «Пригоди на шоколадній фабриці». За статистикою, шоколад є найулюбленішим у світі продуктом. Дітки занурились в неповторну, казкову атмосферу. Програма поєднувала у собі естафети, інтерактиви, конкурси, квести та веселі руханки, у яких малеча із задоволенням брала участь. Шоколадний настрій було забезпечено!

Також на великому екрані маленькі відвідувачі змогли переглянути дитячий фільм «Чарлі і шоколадна фабрика», який розповідає про власника великої і найкращої у світі кондитерської фабрики - Віллі Вонка. Шоколадна фабрика — це місце дуже цікаве, таємниче і загадкове. Напевно, немає на планеті тієї дитини, яка не мріє побувати на цій фабриці хоча б один раз.

Організатори зробили все, щоб дітлахи на шоколадній вечірці відчували себе веселими та щасливими, отримали величезний заряд енергії та позитиву.

Усього на заходи завітало 80 дітей із внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві.

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації