портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У курахівську триповерхівку влучила російська ракета: 12 людей поранені, з них двоє дітей

Опубліковано 21 вересня 2022 року, 16:01

12 людей поранені, одна - знаходиться під завалами, серед поранених - дві дитини. Такі наслідки прямого влучання російської ракети у триповерховний будинок у Кураховому. 

Росіяни завдали удару близько другої ночі, коли люди спали. Будинок зруйновано дощенту, плити перекриття обвалилися з горішнього поверху до нижнього. 

Під час розвідки та гасіння пожежі було встановлено, що в палаючому будинку знаходяться люди. Рятувальники  провели деблокування вхідних дверей квартир, вивели та винесли на свіже повітря людей, після чого на автомобілі швидкої медичної допомоги госпіталізували постраждалих до лікувального закладу в м. Курахове, повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області.

- За словами представників місцевої влади, з цього будинку людей евакуювали, але деякі з них легковажно повернулися назад.  Вкотре повторюю: такі необачні кроки призводять до тяжких наслідків, - наголошує начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. - Евакуюйтеся. Збережіть своє життя!