портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Кураховому відкрили нову адміністративну будівлю відділу поліції номер 2 Покровського РУП

Опубліковано 22 серпня 2021 року, 14:00

Нову адміністративну будівлю відділу поліції номер 2 Покровського РУП (раніше - Мар'їнського відділення поліції Волноваського ВП ГУНП в Донецькій області) відкрили у Кураховому сьогодні, 22 серпня. 

В урочистому відкритті взяв участь голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

Будівля колишнього відділення поліції, що  розташовувалася у Мар'їнці, була пошкоджена під час бойових дій, і керівництвом поліції було ухваленого рішення перевести відділення до Курахового.

«Якісна робота поліції – це річ надзвичайно важлива. Адже чим ближче до лінії фронту, тим більше наші громадяни потребують захищеності та впевненості. І я переконаний, що оновлення поліцейської  інфраструктури значно розширить службові можливості поліцейських.  Приємно відзначити, що війна стала не виправданням для бездіяльності, а стимулом для змін та розвитку. Впевнений, що нести службу у новому сучасному приміщенні буде легше, а жителі прифронтових міст і селищ  будуть під надійним захистом поліції та почуватимуть себе у безпеці»,  - зазначив очільник області.  

 Донецька обласна державна адміністрація також зробила свій внесок у розбудову нового приміщення для поліції - у минулому році з обласного бюджету було виділено 19 млн 884 тисячі гривень, у цьому році -  10 млн 660 тис.  грн.

«Бажаю поліцейським ефективної роботи із забезпечення законності та правопорядку. Знайте: Донецька обласна державна адміністрація завжди готова підставити вам своє плече», -  сказав Павло Кириленко.