портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Лиманській та Костянтинівській громадах 492 домогосподарства отримали гуманітарну допомогу у вигляді курчат та комбікорму

Опубліковано 26 вересня 2023 року, 12:54 , Департамент агропромислового комплексу та земельних відносин

У Лиманській та Костянтинівській громадах 492 домогосподарства отримало гуманітарну допомогу у вигляді курчат та комбікорму, повідомляє департамент агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації.

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) в межах проєкту «Критична сезонна підтримка сільських фермерських домогосподарств у Донецькій області» та ГО "Східноукраїнська сільськогосподарська дорадча служба" продовжують надавати допомогу українцям, що опинилися в складних життєвих обставинах, особливо в сільській місцевості. Проєктом передбачено надання гуманітарної допомоги у вигляді 30 голів добових курчат на кожне домогосподарство, 25 кг стартового комбікорму для годівлі курчат, а також грошова допомога на придбання кормів для подальшого вирощування птиці. Ця допомога переважно надається людям з обмеженими можливостями, внутрішньо переміщеним особам та малозабезпеченим родинам.

25 вересня цього року 492 домогосподарства двох міських територіальних громад області отримали таку гуманітарну допомогу, зокрема Лиманська - 402, Костянтинівська - 90. Загалом мешканцями цих територіальних громад було отримано 14 760 голів добового молодняку птиці та 12,3 тонн стартового комбікорму для годівлі курчат.

За інформацією департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації