портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Лимані почав роботу оновлений Центр надання адміністративних послуг

Опубліковано 18 липня 2017 року, 16:45

Відсьогодні у Лимані почав працювати оновлений Центр надання адміністративних послуг. ЦНАП у місті працює вже декілька років та постійно збільшує кількість надаваних послуг. Приміщення Центру було розширено та відремонтовано за співфінансування з обласного та міського бюджетів, а також за підтримки міжнародних донорів.

ЦНАП у Лимані наразі може надавати 106 різноманітних послуг, ведуться перемовини щодо можливості оформлення та видачі біометричних паспортів. У Центрі працює 9 спеціалістів, до яких найчастіше звертаються з питань оформлення земельних ділянок та поширених довідок, які раніше надавались виконкомом міської ради.

«Оновлений Центр надання послуг має спростити доступ людей до необхідних документів та довідок. У Лиманській громаді зараз проходить безліч змін, вона знаходиться у дуже вигідному становищі, адже найбільша в Україні сільська громада має величезний ресурс у вигляді землі та рекреаційних зон. Сподівають, відкриття ЦНАПу стане значним кроком до принципового покращення життя людей, європейськості у методах управління», - заявив голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.

Очільник області відзначив велику роботу зі створення ЦНАПу у Лимані, проте підкреслив, що попереду буде велика робота з розширення кількості послуг, пришвидшення обслуговування людей, залучення суміжних структур до співпраці.

1 2 3 5 6 7 8 9

Департамент інформаційної та внутрішньої політики  облдержадміністрації