портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Маріуполі привітали рятівників із професійним святом

Опубліковано 17 вересня 2019 року, 17:05 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

17 вересня в Маріуполі заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін привітав рятувальників з професійним святом.

Урочистий захід відбувся на Театральній площі у самому центрі міста. Цього року святкування розпочалися з демонстрації техніки та обладнання, що знаходиться на озброєнні підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС України у Донецькій області. Гості заходу мали можливість побачити потужну техніку для ліквідації надзвичайних ситуацій, що якнайкраще демонструє потужність та можливості Служби порятунку.

Діти та дорослі мали змогу стати частиною незвичайного світу пожежно-рятувальної справи та побачити зсередини, як кожного дня фахівці ДСНС йдуть на самопожертву задля порятунку людей. Також усі присутні насолоджувалися виступом духового оркестру Головного управління «Фенікс». Свою незвичайну професію продемонстрували й собаки-психологи Головного управління.

Робітників Служби порятунку Донеччини, які продемонстрували високі показники у трудовій діяльності та самовідданість при виконанні службових обов'язків нагородили почесними грамотами та цінними подарунками.

Також для гостей свята була влаштована яскрава розважальна програма - фотозони, аквагрим, виступи творчих колективів, подарункові кульки.