портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Маріуполі пройшов Всеукраїнський молодіжний форум «У твоїх руках»

Опубліковано 29 жовтня 2018 року, 12:49

25-26 жовтня у м. Маріуполь на базі Маріупольського державного університету відбувся  Всеукраїнський молодіжний форум «У твоїх руках». Організаторами заходу виступила Українська академія лідерства за підтримки Міністерства молоді та спорту України, департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації та Маріупольська міська рада.

 

 Метою заходу стала підтримка ініціатив молоді та її інноваційного потенціалу, створення умов для творчого і духовного розвитку молоді, її інтелектуального самовдосконалення.

 У форумі взяли участь понад 300 осіб із числа молоді, представників громадських об’єднань із різних областей України та зацікавлених у тематиці форуму людей віком від 14 до 35 років.

 Програмою 2 днів відбувалися  інтерактивні панельні дискусії за темами:

- «Як створити себе»;

- «Як створити організацію»;

- «Як створити країну».

 Учасникам заходу випала нагода поспілкуватися із заступником Міністра молоді та спорту України Олександром Яремою, заступником директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Лілєю Золкіною, Міським головою Маріуполя Вадимом Бойченком, ректором Маріупольського державного університету Костянтином Балабановим, командиром окремого 503-го батальйону морської піхоти Вадимом Сухаревським та представниками Української академії лідерства, які розповіли про свою історію успіху, поділилися цінними порадами та відповіли на запитання аудиторії.