портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Маріуполі провели молодіжні змагання в рамках Першого регіонального фестивалю «League Live»

Опубліковано 17 листопада 2018 року, 17:55 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

17 листопада в Маріуполі в спортивному комплексі «Іллічівець» відбулись молодіжні змагання в рамках Першого регіонального фестивалю «League Live». Участь у заході взяли заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, керівники Маріупольської міськради, Нацгвардії, Національної поліції України та Донецької області, ДСНС, прикордонної служби, провідних вищих навчальних закладів та іноземні гості.

Запекла боротьба проходила між 28 командами, які представляли різні міста та навчальні заклади області, серед яких Донецький юридичний інститут, Маріупольський державний університет, Приазовський державний технічний університет, ліцей-школа №48, шкільна громадська організація «Сімейне коло».

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз привітав з третьою річницею створення Ліги.

«Три роки тому вона створювалася в умовах,коли ворог бомбардував місто. І сьогодні з 27 першопроходців Ліга вже нараховує 2000 осіб. Важко оцінити той вклад у створення цієї організації саме обласного управління Національної поліції в Донецькій області, тому що на сьогоднішній день – це єдина область, в якій існує така потужна організація, що займається патріотичним вихованням підростаючої молоді і готує заміну нам. Тим, хто підростає доведеться продовжувати ту справу, яку сьогодні почали ми. Хочу побажати молодим командам успіхів, сили, здоров’я, віри в себе та свою державу», – зауважив Ігор Стокоз.

Він також вручив медалі, подяки та пам’ятні нагороди від департаменту сім’ї, молоді та спорту учасникам громадської організації «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських» Слов’янської, Краматорської, Лиманської, Волноваської, Мангушської, Маріупольської та Комишуватської  ланок.

Для присутніх презентували майстер-класи від спецназу, кінологів та вибухотехніків. Також біля спортивного комплексу проходила виставка спецтехніки, а всіх бажаючих годувала польова кухня.

Переможцями змагань стали студенти Маріупольського державного університету, «срібло» отримали команди Слов’янська та Лиману, а «бронзу» завоювали Покровськ, Селидове, Добропілля, Мирноград та Авдіївка.

Захід був проведений за підтримки Українського культурного фонду, Донецької облдержадміністрації, Головного управління Національної поліції в Донецькій області, Маріупольської міської ради, громадської організації «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських» та благодійної організації «Благодійний фонд родини Демкур».