портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У медзакладах на Донеччині, де лікуються пацієнти з COVID-19, ліжка з киснем заповнені на 69%

Опубліковано 27 квітня 2021 року, 15:20

Завантаженість ліжок з киснем у медичних закладах Донецької області, які визначені для профільної госпіталізації пацієнтів з СОVID-19, складає 69% станом на 27 квітня.  Про це заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Педенко повідомив під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області.

«Щодо завантаженості ліжок з киснем. На сьогодні заклади охорони здоров’я, які включені до переліку, мають завантаженість 69%. Це високий показник», - зазначив він. 

Станом на ранок 27 квітня на стаціонарному лікуванні знаходилися 2040 осіб, на амбулаторному лікуванні -  15160 осіб.

«Планується розгортати додаткові ліжка.  Поступово в деяких закладах, які уклали договори з Національною службою здоров’я України,  ліжка розгортаються. Так, додаткові ліжка вже розгорнуті в Бахмуті,   Великоновосілківській центральній районній лікарні, у Світлодарській багатопрофільній  лікарні»,  -  повідомив Олександр Педенко.


 

Інші новини за темою