портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Міністерстві молоді та спорту України відбулось засідання конкурсної комісії з розгляду проєктів національно-патріотичного виховання

Опубліковано 13 січня 2020 року, 11:31

У Міністерстві молоді та спорту України відбулось засідання конкурсної комісії з розгляду проєктів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2020 році.

На засіданні було визначено переможців конкурсу проєктів національно-патріотичного виховання та затверджено рекомендовані обсяги бюджетних коштів для надання фінансової підтримки інститутів громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2020 році.

Всього на конкурс 2020 року подано 106 проєктів від 68 інститутів громадянського суспільства на загальну суму близько 40 млн грн.

За підсумками оцінювання конкурсних пропозицій, переможцями визначено 21 інститут громадянського суспільства, які реалізують у 2020 році 37 проєктів національно-патріотичного виховання.

Нагадаємо, що Державним бюджетом України на 2020 рік передбачено надання фінансової підтримки на реалізацію програм (проєктів, заходів) національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства на загальну суму 9 млн грн.

З рішенням комісії можна ознайомитись ТУТ.

Онлайн-трансляцію засідання конкурсної комісії можна переглянути за посиланням >>>

 

Прес-служба Міністерства молоді та спорту України