портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Мирнограді у рамках Всесвітнього дня охорони праці відбулися панахида та молебень з вшанування пам’яті загиблих від нещасних випадків на виробництві

Опубліковано 28 квітня 2022 року, 15:19

Поминальна панахида та молебень з вшанування пам’яті загиблих від нещасних випадків на виробництві відбулися сьогодні у місті Мирноград у рамках Всесвітнього дня охорони праці.

Кожен рік, 28 квітня, в Україні та більш ніж 100 країн світу відзначають День охорони праці. В цей день проводяться заходи, які спрямовані на привернення уваги громадськості до проблем охорони праці. В Україні у цьому році до загальних факторів, що впливають на безпеку праці, додалися ще і смертельно небезпечні ризики, пов’язані з війною. У середньому щодня під час виконання трудових обов’язків гине три працівники. Половина з них – внаслідок бойових дій.

У Мирнограді захід відбувся за участю начальника Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Вячеслава Короля та працівників установи, а також представників Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області та Десятого воєнізованого гірничорятувального загону (10 ДВГРЗ).

Також у цей день поминальну панахиду та молебень провели і у м. Дніпро. Там була присутня заступниця начальника Східного міжрегіонального управління Державної служби України Марина Мартинюк та працівники Управління разом з фахівцями Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області, які наразі перебувають у місті, як внутрішньо переміщені особи.