портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Нікольському районі розглянули питання стану сільських доріг

Опубліковано 16 березня 2017 року, 09:45

Першим заступником голови Нікольської райдержадміністрації Володимиром Павлішиним  16 березня  2017 року в приміщенні Новогригорівської загальноосвітньої школи здійснено виїзний прийом громадян за участі Боївського селищного голови Олександра Проценко.

З турбуючими питаннями до Володимира Павлішина звернулось п’ять осіб.

Під час прийому, жителями піднімалась низка важливих питань життєдіяльності, зокрема: призначення пільг  учасникам ліквідації Чорнобильської аварії, проблеми працевлаштування, вуличного освітлення, благоустрій території сільського будинку культури після виселення військовослужбовців ЗСУ, шлакового покриття на вулиці Набережній та ремонту доріг

З останнім питанням до Володимира Павлішина звернувся депутат Боївської сільської ради Володимир Тедеров. Він висловив занепокоєння жителів сільської ради стосовно стану доріг та зазначив, що розбитий асфальт та колії завдають шкоди транспортним засобам.

Володимир Павлішин та Олександр Проценко обговорили можливі шляхи вирішення болючих питань, на кожне звернення заведена контрольна картка особистого прийому, в необхідних випадках заявникам були надані роз’яснення щодо порядку їх розв’язання у відповідності з чинним законодавством.

Володимир Павлішин зауважив, що кожне звернення перебуватиме на його особистому контролі до остаточного вирішення. Всі питання будуть розглянуті згідно норм чинного законодавства із залученням відповідних фахівців та на кожне з них нададуться письмові відповіді.

Нікольська райдержадміністрація