портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У новорічну ніч безпеку на Донеччині забезпечуватимуть понад 1000 правоохоронців

Опубліковано 30 грудня 2021 року, 15:48

Співробітники поліції стежитимуть за дотриманням громадського порядку під час масових заходів, дорожньою безпекою. Робота правоохоронців також спрямована на запобігання надзвичайних випадків з дітьми та травмування громадян внаслідок порушення правил безпеки при використанні салютних установок.

У новорічні дні на Донеччині заплановано проведення 17 масових заходів, з них дев’ять – відбудуться в ніч з 31 грудня на 1 січня. Публічну безпеку охоронятимуть піші та автомобільні патрулі. Крім того, правоохоронці чергуватимуть у місцях розташування новорічних ялинок. Безпосередньо під час цих заходів на забезпечення громадського порядку буде залучено близько 500 поліцейських і 44 військовослужбовця Нацгвардії.

Загалом спокій громадян під час святкування Нового року забезпечуватимуть близько 1000 поліцейських і понад 160 військовослужбовців НГУ.

Ситуаційний центр здійснюватиме постійний моніторинг оперативної обстановки. На автошляхах працюватимуть до 44 груп реагування поліції, які дбатимуть про безпеку дорожнього руху та допомагатимуть водіям за складних погодних умов.


Відділ комунікації поліції Донецької області