портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У обласному дитячо-молодіжному санаторно-оздоровчому комплексі «Перлина Донеччини» проходить ІІ оздоровча зміна

Опубліковано 29 вересня 2020 року, 09:52 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Друга оздоровча зміна стартувала у комунальному підприємстві «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» 18 вересня.

До «Перлини Донеччини» направились на оздоровлення та відпочинок 294 дитини з Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, 

Під час зміни діти будуть забезпечені комплексним п’ятиразовим харчуванням, організацією навчального процесу, матимуть можливість не тільки зміцнити здоров’я, але й змістовно провести свій час, беручи участь у різних спортивних змаганнях, розважально-освітніх програмах, конкурсах, квестах, майстер-класах. 

За І оздоровчу зміну в КП «ОДМСОК «Перлина Донеччини» було забезпечено послугами оздоровлення та відпочинку 383 дитини з Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Зміна триватиме 21 день. 

Наступна зміна в КП «ОДМСОК «Перлина Донеччини» планується з 11 жовтня 2020 року.

Для отримання путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських рад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад за місцем проживання.