портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Олексіїво-Дружківці відкрито молодіжний центр «Greenwich»

Опубліковано 19 квітня 2019 року, 14:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

18 квітня в рамках проекту «Гідна країна для гідних людей» відкрився ще один молодіжний центр – «Greenwich» у смт Олексієво-Дружківка. На відкритті були присутні радник голови Донецької облдержадміністрації з гуманітарних питань Тамара Лук’янчук, Дружківський міський голова Валерій Гнатенко та начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна.

Радник голови Донецької облдержадміністрації з гуманітарних питань Тамара Лук’янчук зазначила, що молодіжні центри є дуже важливими для розвитку громади, вони надають можливості молодим людям для особистого розвитку та розвитку свого міста чи села через залучення коштів для реалізації різноманітних проектів.

Дружківський міський голова Валерій Гнатенко відзначив, що це вже 4-й молодіжний центр у місті. Їх створення надає змогу урізноманітнити роботу будинків культури та провести ремонтні роботи в приміщеннях, де ремонту не було вже давно.

У рамках відкриття центру для відвідувачів "Greenwich" проведений майстер-клас з неформальної освіти.

На створення закладу витрачено 1 млн грн, з яких 400  тис грн виділено з обласного бюджету, 600 тисяч гривень – з місцевого.