портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Павлограді відкрився гуманітарний хаб для переселенців з Мар’їнської громади

Опубліковано 05 грудня 2022 року, 14:14 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У місті Павлоград Дніпропетровської області розпочав роботу гуманітарний хаб для внутрішньо переміщених осіб з Мар’їнської міської територіальної громади, створений за ініціативи Мар’їнської міської військової адміністрації та за сприяння Павлоградської міської ради, повідомляє департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

Основною метою гуманітарного хабу є забезпечення певних потреб мешканців Мар’їнської громади – внутрішньо переміщених осіб, які вимушено залишили або покинули своє місце проживання та тимчасово перемістилися (були евакуйовані) до більш безпечних областей України у зв’язку з широкомасштабною військовою агресією російської федерації проти України.

До роботи хабу залучені представники Мар’їнської міської військової адміністрації, управління соціального захисту населення міської військової адміністрації, Мар’їнського міського центру надання соціальних послуг та Мар’їнського центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Вогник надії».

У гуманітарному хабі надається інформаційно-консультативна підтримка з питань соціального захисту населення, гуманітарна допомога, реабілітаційні та корекційні послуги для осіб та дітей з інвалідністю, вирішуються нагальні потреби внутрішньо переміщених осіб.

З метою проведення комплексного аналізу існуючих проблем внутрішньо переміщених осіб та надання ефективної та своєчасної допомоги у їх вирішенні, пропонуємо внутрішньо переміщеним особам з Мар’їнської громади необхідно заповнити анкету та розповісти, із якими проблемами зіткнулися на тимчасовому місці проживання. Заповнити анкету-форму збору даних для надання гуманітарної допомоги мешканцям Мар'їнської громади можна за посиланням: https:// cutt.ly/Q1Tywzc

Якщо Ви не маєте змоги самостійно отримати гуманітарну допомогу у м.Павлоград, можлива її доставка до найближчого відділення «Нової Пошти».  Зауважимо, що допомога надається, якщо відповідний запитуваний ресурс (товар, послуга) наявний в хабі.

Для консультацій та роз’яснень працюють телефони «гарячої лінії»:  

- допомога з питань соціального захисту внутрішньо переміщених осіб  та прийом заяв з питань отримання гуманітарної допомоги: (099) 635 56 24 (спеціалісти управління соціального захисту населення);

- реабілітаційні та корекційні послуги для осіб та дітей з інвалідністю: (099) 951 74 51.

Режим роботи: з 9.00 до 15.00, крім вихідних.

Адреса гуманітарного хабу: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул. Полтавська, 96.

За матеріалами департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації