портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Покровському районі обговорили стан захисних споруд цивільного захисту

Опубліковано 28 липня 2023 року, 16:40

Під час робочої поїздки заступника голови Донецької обласної державної адміністрації Вадима Філашкіна відбулось обговорення стану захисних споруд цивільного захисту, розташованих у громадах на території Покровського району. Участь в обговоренні взяли начальник Покровської районної військової адміністрації Володимир Замотаєв, начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк, начальник Селидівської міської військової адміністрації Анатолій Немченко, начальник Гродівської селищної військової адміністрації Володимир Руденко, та також представники департаментів Донецької обласної державної адміістрації.

Анатолій Немченко повідомив, що на території громади вживаються заходи з приведення до належного стану найпростіших укриттів та оснащення їх усім необхідним. 

Володимир Руденко зауважив, що на території Гродівської селищної громади існує достатня кількість укриттів та сформований матеріальний резерв для ліквідації можливих наслідків ударів з боку окупантів по території громади. Директор департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Донецької ОДА Ігор Бойко наголосив, що у Гродівській громаді існує необхідність встановлення додаткових сирен для оповіщення мешканців про загрози воєнного та природного характеру.

Також були розглянуті питання забезпечення освітнього процесу, надання медичної допомоги населенню, соціального захисту учасників бойових дій, які проживають на території громад, а також інформаційної діяльності та взаємодії з представниками ЗМІ.