портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Покровському районі тривають роботи з відновлення газопостачання

Опубліковано 10 січня 2024 року, 14:16

У Покровському районі тривають роботи з відновлення газових комунікацій, пошкоджених унаслідок ворожого обстрілу 6 січня. Нагадаємо, внаслідок вчинених 6 січня атак окупаційними військами рф без газу залишилось 25 абонентів Покровська та 27 абонентів Рівного. Було пошкоджено більше 200 метрів газопроводу.

За інформацією АТ «Донецькоблгаз», минулої доби двом бригадам Красноармійського УГГ вдалося повернути газ до 22 будинків у Покровську. Пошкоджений газопровід відновлено. Роботи завершені.

Триває ліквідація наслідків бойових дій і в селі Рівне. Минулої доби дві бригади газовиків з Краматорська та одна з Селидового повернули газ до 6 будинків. Відновлювальні роботи на газопроводах продовжуються.

«У люті морози ворог вдається до обстрілів цивільного населення, намагаючись залишити нас без тепла. Ми докладаємо максимум зусиль та залучаємо бригади з сусідніх міськгазів, аби оперативно ліквідувати наслідки атак та повернути у домівки людей блакитне паливо. Дякую колегам за стійкість та готовність працювати у тяжких умовах!», — зазначив голова правління АТ «Донецькоблгаз» Вадим Батій.