портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Покровську пройшов обласний конкурс «Молода родина – 2018»

Опубліковано 17 грудня 2018 року, 11:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

Вже другий рік поспіль палац культури шахтоуправління «Покровське» приймає учасників обласного конкурсу «Молода родина». 


В конкурсі взяли участь сім’ї з Добропілля, Покровська, Авдіївки, Торецька та Великої Новосілки.Конкурсна програма включала в себе презентацію, відео про сім’ю, творчий номер та освідчення у коханні. Учасники дуже хвилювались, адже в повсякденному житті їм рідко доводиться стояти на сцені – їх професійна діяльність пов’язана з викладанням, промисловістю, службою в армії. Та всі виступи були варті уваги, за ними чітко простежувалась велика робота і значна підготовка. 


Виступ кожної родини вразив своєю многогранністю: танцями, глибокими презентаціями та зворушливими зізнаннями в коханні. 


За результату конкурсу жюри визначило кращих: сім’я Лепських (м. Торецьк) та сім’я Михалко (м. Добропілля) посіли І місце; сім’я Лучанінових (м. Покровськ) – ІІ місце; сім’я Леонових (м. Авдіївка) та сім’я Семенових (м. Велика Новосілка) – ІІІ місце.