портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У просторі «Культурний хаб Донеччина» відбулася суботня зустріч для дітей та дорослих

Опубліковано 25 березня 2023 року, 15:32 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

25 березня 2023 року у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, відбулася суботня зустріч для дітей та дорослих з нашої області, організатором якої є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

Організаторами було проведено справжнє родинне свято в стилі «Гаррі Поттер». Є щось привабливе в магії, дорослі і діти з задоволенням читають книги, дивляться мультики і фільми про хлопчика, який виявився центром чарівного світу, там, де йде вічна боротьба добра зі злом. Мимовільно дітки занурились в неповторну, казкову атмосферу. Програма поєднувала у собі естафети, інтерактиви, конкурси, квести та веселі руханки, у яких малеча із задоволенням брала участь. Магічний настрій було забезпечено!

Також на великому екрані відвідувачі хабу всією родиною змогли переглянути фільм «Гаррі Поттер», який розповідає про світ неймовірних пригод, чарівних істот, злих чарівників, добрих магів і міцної дружби.

Організатори зробили все, щоб дітлахи на заході відчували себе веселими та щасливими, отримали величезний заряд енергії та позитиву.

Усього на заходи завітало 80 дітей із внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві.

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації