портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У рамках акції «Марафон добрих подій» з різдвяними святами вітали ВПО Донеччини у хабах по всій України

Опубліковано 25 грудня 2023 року, 16:39 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Триває регіональна культурно-мистецька акція «Марафон добрих подій», започаткована  Донецькою облдержадміністрацією. 

До акції 25 грудня долучились 9 громад Донеччини та провели в 11 регіонах культурно-мистецькі заходи. Серед них міста Київ, Дніпро, Кривий Ріг Дніпропетровської області, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Одеса, Хмельницький, Львів, Черкаси та Чернівці.

У приміщенні  VcentriHUB міста Київ відбулась розважально-ігрова програма «Пригоди різдвяної зіроньки» для ВПО з Бахмутської громади. В обласній дитячій бібліотеці міста Дніпро – інтерактивна вистава «У пошуках господаря снігу».

Соледарська  міська військова адміністрація в освітньому просторі «Соледар: дорога додому», що знаходиться у м. Дніпро, провела розважальний захід для дітей дошкільного віку «Різдво Христове».

Торецька міська військова адміністрація в гуманітарному хабі        міста  Хмельницький  організувала свято «З Різдвом Христовим, Україно!», а в освітньому просторі  міста Дніпро - конкурсну розважальну програма  «І знову Новий рік».

Волноваська міська військова адміністрація у Палаці культури  «Дарниця» у м. Київ створила святковий майданчик майстрів з виготовлення новорічних іграшок «Ялинкові прикраси», а в центрі підтримки ВПО  «Пліч-о-пліч» у м. Дніпро – майстер-клас для дітей з виготовлення прикрас на новорічну ялинку.

Курахівська міська військова адміністрація у м. Дніпро організувала захід «Різдвяні дива», а в м. Київ – захід «Час зимових історій».

Авдіївська міська військова адміністрація відправилась з ВПО в подорож до різдвяного Львова з програмою «Сім див Різдва». 

Краматорська районна військова адміністрація створила в центрі підтримки ВПО «МиРазом» у м. Дніпро творчу майстерню «Засніжена  ялинка».

Краматорська міська військова адміністрація у гуманітарному хабі «Наш Краматорськ» у м. Дніпро провела майстер- клас «Новорічна іграшка».

Маріупольська районна військова адміністрація в місті Дніпро разом з дітьми створила інтерактивне свято «Різдвяні посиденьки».

Маріупольська міська рада та центр підтримки «ЯМаріуполь» у центрі художньо-естетичної творчості учнівської молоді м. Дніпро провели  різдвяну розважальну програму для дітей з майстер-класами. Також різдвяні заходи для маріупольців відбулись у Кривому Розі, Одесі, Черкасах, Вінниці, Кропивницькому, Івано-Франківську, Чернівцях, Запоріжжі та Хмельницькому.

Свята тривають!