портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Селидовому відкрили амбулаторію

Опубліковано 29 лютого 2020 року, 14:51 , Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації

29 лютого у м. Селидове відбулось урочисте відкриття амбулаторії №2 загальної практики-сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Селидівської міської ради.

У відкритті взяли участь голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, Селидівський міський голова Віктор Ремізов, радник голови ДонОДА Юрій Узун, в.о. директора Департаменту охорони здоров’я ДонОДА Володимир Колесник та інші.

Разом з головним лікарем Центру Оленою Марченко почесні гості оглянули приміщення амбулаторії, кабінети  лікарів та конференційну залу. В амбулаторії працює 7 сімейних лікарів та 1 лікар-педіатр.

Даний проект було виконано за кошти субвенції з обласного бюджету та бюджету Селидівської міської ради. Використано 10400,00 тис. грн.: кошти субвенції обласного бюджету 10000,00 тис. грн., міського бюджету – 400,00 тис. грн.

В ході реконструкції була проведена термомодернізація будівлі (замінено всі вікна на енергозберігаючі, утеплено зовнішні стіни з обробкою декоративною штукатуркою, замінена покрівля будівлі на нову м’яку покрівлю з утеплювачем та облаштовано зовнішній організований водозлив тощо); проведено капітальний ремонт кабінетів, холів, коридорів, ремонт стелі, підлоги, стін; в підвальному приміщенні виконано облаштування конференційної зали, підсобних приміщень, влаштовані внутрішні сходи до підвалу; змонтовано нові системи вентиляції, теплопостачання, електропостачання, водопостачання та водовідведення, відеоспостереження, автоматичної пожежної сигналізації, охорони будівлі; збудовано новий тамбур та пристрій нового ганку з пандусом головного входу до будівлі; виконано благоустрій прилеглої території з огорожею.

Додатково на придбання медичних, офісних меблів та медичного обладнання було використано коштів підприємства 780,00 тис. грн., проведена реконструкція будівлі для амбулаторії наближає надання первинної медичної допомоги для 11256 мешканців та створює зручні та комфортні перебування як для пацієнтів, так і для 50 працівників підприємства.

Інші новини за темою