портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Слов'янському районі пройшов молодіжний наметовий еко-табір «Степовий обрій»

Опубліковано 26 серпня 2020 року, 09:25 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Молодіжний наметовий еко-табір «Степовий обрій» (гайдашник) пройшов у селі Маяки Слов'янського району з 21 по 25 серпня. 

Захід було організовано відокремленим підрозділом молодіжної громадської організації «Пласт-Національна скаутська організація України» в м. Краматорськ спільно з громадською організацією «Платформа ініціатив «Теплиця» за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, Маяківської сільської ради, музею етнографії української Слобожанщини с. Маяки, громадської організації «Слов’янська Січ», Пласт Лондон, благодійної організації «БФ «Карітас Краматорськ», громадської організації «Скаути Донеччини».

Мета табору - національно-патріотичне виховання, вдосконалення екологічної освіченості шляхом гри та роботи з тренерами. Загальна кількість учасників склала близько 40 осіб, серед яких молодь віком від 12 років та 10 осіб супроводжуючих/організаторів.

В межах програми еко-табору «Степовий обрій» учасники взяли участь у пленері, що проходив на території музею етнографії української Слобожанщини с. Маяки, та етнографічної лекції про історію української вишивки.